Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

HR Excellence Awards 2018

15 nov 2018

Voor de vierde maal reeds werd Progreso genomineerd als Award Nominee en excellente HR Services provider. Op de Awards night zullen wij samen met de hele HR Community kunnen kennis nemen van de winnaars in de diverse categorieën, alsook uitwisselen over de boeiendste HR themas die ons allen vandaag bezighouden.

Apéro Event - Mobility Shifters @ BMW Belux

20 nov 2018

Voor BMW Belux vormen Mobility Shifters de uitdaging én de opportuniteit van de toekomst. HR Manager Tom Troch geeft er sedert 7 jaar vorm aan een toekomstgericht HR beleid. Het afstemmen van merk, business, ambitie en arbeidsvoorwaarden is een puzzle die permanent in beweging is.