Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

We organiseren een klantendag, komt u ook?

27 sep 2017

Het klinkt zo simpel en dat is het eigenlijk ook. Wij willen meer contact met onze klanten en organiseren daarom een evenement waar we ze bij elkaar brengen. Zo bouwen we samen een betere relatie op.

Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs

12 okt 2017

U bent overtuigd van het belang van een goede HR werking in uw organisatie of bedrijf? U gelooft bovendien in het nut van een inhoudelijk netwerkmoment waarin HRM alle aandacht krijgt?

VOV beurs

16 nov 2017

Progreso is opnieuw hoofdsponsor van de tweejaarlijks VOV beurs; DE dag voor alle professionals actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM

The Future of hr: digital and agile

28 nov 2017

Hr: ready for the challenges of the future? Onze wereld is volop in verandering. De effecten van de globalisering, digitalisering en demografie hebben een grote impact op de economie en de bedrijven. Alle klassieke paradigma’s over werk, werkrelaties, leiderschap, motivatie,… staan onder druk. Er is steeds meer onvoorspelbaar. Dit geldt ook voor de omgeving waarin bedrijven zaken doen.