Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

VDP Antwerpen organiseert "HR ContiNEW"

15 mrt 2018

Seminarie "HR ContiNEW" met internationale spreker Gijs van Wulfen en Ingrid De Clercq. Samen brengen ze een wervelend verhaal over de verankering van innovatie & creativiteit in je organisatie.

Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar

22 mrt 2018

De volgende editie 'Wie wordt de Antwerpse jonge Ondernemer 2018' komt eraan! Op donderdag 22 maart 2018 in de KBC toren te Antwerpen, wordt uit 4 finalisten de 'Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar 2018' verkozen. Met deze award wil elk jaar een erkenning geven aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de beginselwaarden van JCI, Junior Chamber International.

Apéro Event - Employee Centricity @ Real Dolmen

27 mrt 2018

Bij Real Dolmen staat de medewerker centraal! William De Plecker, HR Director bij Real Dolmen licht het change traject toe dat Real Dolmen doorlopen heeft met als sluitstuk een volledige rebranding en een nieuw logo als kapstok voor employee centricity. Want de medewerker staat bij Real Dolmen altijd centraal.

15e Vlerick HR Day

13 jun 2018

HR practitioners meet HR academy 13 juni 2018, campus Gent

Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs

25 okt 2018

Progreso is terug proud sponsor van dit jaarlijkse event waar de Award HR Ambassadeur van het jaar zal worden uitgereikt aan het bedrijf met de meest impactvolle HR Transformatie.